בזק החברה הישראלית לתקשורת בע"מ נ' אבן צור(עציר) ואח'

: | גרסת הדפסה
ת"א
בית משפט השלום ראשון לציון
27782-03-10
24.3.2010
בפני :
איריס סורוקר

- נגד -
:
בזק החברה הישראלית לתקשורת בע"מ
:
1. אבנר אבן צור (עציר)
2. אלירן צרפתי

החלטה

החלטה

בפני בקשה ליתן צו כינוס נכסים לגבי שני כלי רכב אשר נתפסו ע"י משטרת ישראל ומוחזקים על ידה. ביסוד הבקשה עומדת הטענה כי המשיבים גזלו סולר מהמבקשת, וכינוס הנכסים נדרש על מנת לתפוס כלי רכב השייכים להם כדי להיפרע מתוכם בגדרה של התובענה האזרחית.

קיים ספק בדבר בעלי הזכויות בכלי הרכב. הנתבע 1 מודיע כי הוא עצמו איננו בעלים באף אחד מכלי הרכב נשוא הבקשה. אין בפני תדפיס של משרד הרישוי אשר עשוי לשקף את המצב הרישומי של הזכויות בכלי הרכב, וב"כ המבקשת הסכים כי יש צורך להתקדם בבירור בענין זה. נמצא כי בשלב זה אין בפני מידע בדבר בעלי הזכויות וספק אם המשיבים הם בעלי הרכבים.

יוער, כי הבקשה אף לא הומצאה למשיב 2 וגם מן הטעם הזה לא ניתן להתקדם בבירורה.

בנוסף, ב"כ המבקשת ציין כי בקשר עם אחד מכלי הרכב הוגשה בקשה של צד שלישי להחזרת תפוס ובקשה זו צפויה כנראה להתברר בבית משפט זה. אין צורך לומר כי ראוי לאחד את הדיונים.

אני מורה כדלקמן:

א.בשלב זה ועד להחלטה אחרת יוחזקו שני כלי הרכב בידי משטרת ישראל; למען הסדר הטוב אציין כי איני רואה מקום בשלב זה ובטרם ניתנה הזדמנויות ראויה להתגונן, לקבל את הבקשה ולמנות כונס נכסים מטעם המבקשת;

ב.ניתן בזאת צו המופנה למשרד הרישוי ואשר מורה לו להפיק תדפיסי רישום בקשר עם שני כלי הרכב נשוא הבקשה. ב"כ המבקשת יגיש את תדפיסי הרישוי לתיק ביהמ"ש ויעבירם לצד שכנגד; ויעשה כן בתוך שבועיים ימים מהיום.

ג.ב"כ המבקשת יברר אצל הפרקליטות מהו ההליך בגדרו נדרשת החזרת תפוס ויודיע לביהמ"ש בתוך שבועיים ימים מהיום.

ד.ב"כ המבקשת יודיע לביהמ"ש מיהם המשיבים אשר כנגדם הוא מבקש להפנות את בקשת כינוס הנכסים, גם כן בתוך שבועיים ימים מהיום.

ה.התיק ייקבע לת.פ. מנ"ת בהתאם לעוד שבועיים ימים מהיום, לצורך מעקב אחר קבלת המסמכים כנ"ל.

ביהמ"ש רשם לפניו כי במעמד הדיון ממציא ב"כ התובעת לידי ב"כ הנתבע 1 את עותק מכתב התביעה בתיק העיקרי.

ניתנה והודעה היום ט' ניסן תש"ע, 24/03/2010 במעמד הנוכחים.

ד"ר איריס סורוקר, שופטת

הוקלד על ידי: מירי שלום התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>